3 redenen om een gaming laptop te verkiezen boven een gaming desktop

gaming laptop

Wanneer je een fanatieke gamer bent en daarbij ook op zoek bent naar de ultieme game ervaring, mede omdat je je eigen prestaties zo veel mogelijk wilt verbeteren, dan is de apparatuur waarmee je werkt van cruciaal belang. Eigenlijk ontkom je er dan zelfs niet aan om speciaal voor het gamen een aparte desktop of een laptop aan te schaffen. Inderdaad, een gaming laptop is hierbij ook een uitstekende optie. Hieronder lees je over drie redenen waarom een gaming laptop minstens net zo goed is als een desktop, en misschien zelfs nog beter.

Minder ruimte nodig

Ten eerste heeft een gaming laptop minder ruimte nodig dan een desktop. Dit is een voordeel dat altijd van pas kan komen, maar vooral wanneer je in huis niet over al te veel ruimte beschikt. Mocht je toch nog ruimte over hebben, dan kun je er altijd nog voor kiezen om losse elementen zoals een toetsenbord, een game pad, een beeldscherm of een muis eraan te koppelen.

gaming laptop

Een grote handzaamheid

Een gaming laptop kun je veel makkelijker meenemen naar andere plekken dan een desktop. Een laptop steek je immers met het grootste gemak een in laptoptas. Zo kun je ook bij andere mensen thuis, in de trein en op vakantie gamen.

Goede prestaties

Tenslotte is het tegenwoordig allang niet meer zo dat gaming laptops minder presteren of minder capaciteit hebben dan gaming desktops. De prestaties die laptops leveren zijn over het algemeen vergelijkbaar met die van een desktop. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *