Alles wat je moet weten over durr compressoren lees je in dit artikel

Alles wat je moet weten over durr compressoren lees je in dit artikel. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze compressoren. 

Een tandartspraktijk is per definitie een plek waar hygiëne hoog in het vaandel staat. Patiënten die langskomen voor een afspraak moeten het gevoel hebben dat ze in een schone omgeving behandeld worden. Om de hygiëne in een tandartspraktijk op een gezond level te houden zijn durr compressoren onmisbaar. De primaire functie is het indammen van infectiegevaar doormiddel van afzuiging van lucht. Tegenwoordig zijn deze machines eigenlijk niet meer weg te denken uit een tandartspraktijk. Ben jij tandarts, en hebben jullie deze essentiële apparaten nog niet op de werkvloer, lees dan snel verder waarom dit eigenlijk niet meer kan anno 2021.

Waarom zijn durr compressoren essentieel?

Durr compressoren zorgen voor de afzuiging van lucht. Dit wordt gedaan doormiddel van een speciale techniek die zich kenmerkt door het gebruik droge en oliearme perslucht. Deze speciale techniek zorgt al geruime tijd voor tandartspraktijken waar infecties zelden voorkomen. Een schone lucht, 24/7, is waar deze prachtige machines voor zorgen. Durr compressoren worden al ruim 50 jaar tot grote tevredenheid overal in de wereld verkocht. Door de uitmuntende prestaties van deze apparaten kunnen tandartes over de hele wereld met een gerust hart hun patiënten behandelen. De machines zijn op basis van de actuele maatstaven getest en voldoen hier ruim aan.

Enkele extra voordelen van durr compressoren zijn de volgende:

  • Verbruikt weinig energie
  • Maken niet veel geluid
  • Makkelijk schoon te maken

Durr compressoren zijn te vinden in verschillende modellen, die weer verschillende specificaties met zich meebrengen. Naast de apparaten zelf bieden wij de mogelijkheid aan tot onderhoud. Zoals aangegeven hebben wij veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Vandaar dat wij op het gebied van service ook voor onze afnemers klaarstaan. Dit kan in de vorm zijn van hulp via de telefoon, maar kan ook bestaan uit service op locatie. Is er een onderdeel kapot? Geen probleem, neem contact met ons op en wij regelen.

Klaar om te bestellen?

Hopelijk heeft deze tekst jouw bewust laten maken van het feit dat durr compressoren onmisbaar zijn in tandartspraktijken. Geen enkele tandartspraktijk zit te wachten op klachten van patiënten die aangeven niet in een hygiënische omgeving te worden behandeld. Om nog niet te praten over mogelijk infectiegevaar. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld hebben durr compressoren hun toegevoegde waarde voor tandartspraktijken laten zien. Deze kwaliteit en veiligheid leveren wij niet nog maar even, maar al tientallen jaren. Dit uit zich zowel in onze producten als in onze klantenservice. Onze medewerkers worden opgeleid om de kwaliteit en veiligheid die wij hoog in het vaandel hebben staan te waarborgen. Elke tandartspraktijk is anders, en elk budget is anders. Vandaar dat durr compressoren worden aangeboden in verschillende modellen met verschillende prijsklassen. Voor ieder wat wils. Het belangrijkste is onze missie: het 100% hygiënisch maken van alle tandartspraktijken wereldwijd, niet alleen in Nederland

Ben jij inmiddels klaar om te bestellen, of wil je simpelweg eerst wat meer informatie ontvangen? Wacht niet langer en surf nu snel naar vdb-dental.nl.

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *