De beste relatiegeschenken

relatiegeschenk

Als ondernemer zijn relatiegeschenken perfect in te zetten als marketingmiddel. Naast dat het naamsbekendheid creëert, zal je ook merken dat het contact met de klant warmer wordt. De klanten ervaren het geschenk als een bepaalde waarde, waardoor de klantwaardering wordt verhoogd. Dit is natuurlijk helemaal het geval wanneer het relatiegeschenk ook daadwerkelijk kan worden gebruikt. 

Een spel

Een spel is voornamelijk in te zetten als relatiegeschenk wanneer het informeel contact is. De meeste gezinnen of vrienden spelen namelijk wel eens een spelletje, waarbij jij ervoor kan zorgen dat jouw bedrijfslogo gezien wordt. Je kunt dit bijvoorbeeld geven aan werknemers of klanten die dichtbij staan. 

Mousepad

Technologie is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. De meeste mensen zitten dagelijks achter een laptop of pc, waarbij een muis wordt gebruikt om te navigeren. Een mousepad kan daarom perfect in de tijd van nu worden gegeven als relatiegeschenk. Vergeet hierbij niet om jouw bedrijfslogo te bedrukken op de mousepad. 

Een gevuld tasje

Je kunt natuurlijk ook groter uitpakken en een gepersonaliseerde tas van Daklapack kopen met verschillende voorwerpen erin. De klant kan hierbij zowel de tas als de voorwerpen in de tas vaker gebruiken. Vul de tas met bijvoorbeeld handige pennen, een agenda en een drinkfles. 

Draadloze oplader

Je kunt natuurlijk ook inspelen op het telefoongedrag van klanten door een universele draadloze oplader te geven. Dit zijn handige opladers, waarbij een telefoon oplaadt door hem erop te leggen. Let er hierbij wel op dat de oplader voor de meest gebruikte telefoons bruikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *