Waar vind ik de beste administratieve opleidingen?

Als het gaat om mensen met een geschikte vooropleidingen, zijn werkgevers altijd op zoek. Vanuit het bedrijfsleven zijn er een aantal functies waar een organisatie niet zonder kan. Zij vormen een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Een goed voorbeeld hiervan is een administratief medewerkers. Deze horen simpelweg bij een bedrijf, en een organisatie zou ineen storten zonder. Daarom is er altijd veel vraag naar dergelijke medewerkers. Jezelf omscholen of opleiden tot een administratief medewerkers is dan ook een slimme manier om relatief snel een goede baan te kunnen vinden. Maar vind je deze administratieve opleidingen?

Administratieve opleidingen vind je bij Fabius Opleidingen

Zowel parttime als fulltime zijn er genoeg vacatures te vinden als het gaat om administratieve functies binnen organisaties. Echter is het mogelijk dat je niet over de juiste vooropleiding beschikt. Voor vele werkgevers is dit echter wel een belangrijke voorwaarde. Gelukkig zijn er diverse administratieve opleidingen te vinden bij Fabius Opleidingen. Deze opleider biedt je diverse opleidingen op MBO niveau aan. Een vooropleiding is niet vereist, dus iedereen kan instappen. Bovendien is het goed mogelijk dat je binnen 6 maanden al over een diploma beschikt, zodat je snel een baan kunt gaan vinden. En vaak vind je die ook!

De klassikale lessen van Fabius Opleidingen worden door het hele lang gegeven, op wel 50 locaties. De kans is dus groot dat een klassikale les ook bij jou in de buurt gegeven wordt. Neem je eigen lot in handen, en kiest voor één van de opleidingen van Fabius. Ze zijn toegankelijk en de kans op een baan na het succesvol afronden van de opleiding is aanzienlijk. Bovendien zijn de administratieve opleidingen zeer leerzaam, afwisselend en bereiden ze je uitstekend voor op de praktijk.

20ft container

20ft container gebruiken als kantoorruimte

Een gebrek aan kantoorruimte kan een bedrijf behoorlijk op de kosten jagen. Niet gek dus dat steeds meer ondernemers met een 20ft container hun ruimtegebrek oplossen. Maak kennis met hoe een container de oplossing kan zijn voor jouw bedrijf. 

Multifunctionele container

20ft container

De 20ft container werd traditioneel gebruikt als zeecontainer. Deze grote gevaren zijn te vinden op schepen. Container worden voor goederenvervoer gebruikt. Van voedsel tot grondstoffen: het wordt allemaal vervoerd met zeecontainers.

Maar tegenwoordig wordt de container voor veel meer dingen gebruikt. Hier enkele problemen die met containers worden opgelost:

 • gebrek aan opslag
 • gebrek aan kantoorruimte
 • gebrek aan woningen
 • gebrek aan werkruimte

Een kantoor in een container? Hoe dan?

20ft container

Het idee van een container ombouwen tot kantoor roept in eerste instantie veel vragen op. Toch is het logischer dan je denkt! Een container is gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen over een terrein. Daarnaast zijn er dankzij nieuwe technieken veel opties bijgekomen met betrekking tot deze stalen bouwwerken.

Zo is het vandaag de dag mogelijk om ramen te plaatsen in een zeecontainer. Dit gebeurt vaak met een rolluik. Een deur inbouwen is ook geen probleem. Sterker nog: het aanleggen van stroomvoorzieningen, verlichting en sanitair is mogelijk! 

Overweeg jij een container in te zetten als kantoorruimte? Denk dan vooraf goed na over de extra ruimte die je nodig hebt. De 20ft container is het meest gebruikte model, maar er is meer. Er zijn ook 10ft en 40ft containers te huur en te koop.

Kies jij voor crypto exchange?

De vraag is als je alles te weten bent gekomen over crypto exchange of dat jij je er ook mee bezig gaat houden. Je zou het kunnen zien als een soort marktplaats en daar kun je dan crypto aanschaffen, maar ook verkopen. Er zijn genoeg verschillen dus het is goed dat je je er in gaat verdiepen en dan weet wat de mogelijkheden zijn. Als je goed kijkt dan zie je dat exchanges enorm van elkaar kunnen verschillen. Je moet dan ook goed voor jezelf bekijken wat er voor jou van belang is. Er zijn diverse factoren waar dan naar gekeken moet worden en dat is onder andere de betrouwbaarheid. Je wil toch ook weten of dat alles veilig is? Het is al jaren mogelijk, maar toch is het nog vrij nieuw en dat is voor veel mensen zo. Daarom raden wij je ook aan om je er goed in te verdiepen en dan zie je wat de vele opties zijn voor jou.

Crypto exchange

Keuzes afwegen met crypto exchange

Je hebt twee opties of je gaat verder met crypto exchange of je gaat er niets mee doen, de keuze is echter aan jouzelf. Vraag ook eens aan anderen of dat zij er ervaring mee hebben of ga online op zoek naar reviews en ervaringen. Mensen delen kennis graag en ook delen zij met jou wat zij hebben meegemaakt en wat zij als voordelen en nadelen ervaren. Een goed moment dus om op zoek te gaan naar jouw keuze opties en dan kan er voor jou ook een hele nieuwe wereld open gaan. Besteed je tijd goed want alle tijd die jij er nu in gaat stoppen zal je ook echt terug verdienen. Mochten er vragen zijn dan horen we dat uiteraard graag en dan zullen wij je verder op weg helpen.

Kies voor echte specialisten

Online marketing Nijmegen heeft de beste internet marketing specialisten in dienst. Hier zijn de beste experts werkzaam die goed kunnen helpen bij het opzetten van reclamecampagnes. Steeds meer bedrijven maken tegenwoordig gebruik van internetmarketing. Het is onbetwist verstandig om nu te investeren hierin. Omdat steeds meer bedrijven actief zijn op internet, steeds meer concurrentie is er ontstaan. Wie als nieuwe speler denkt gemakkelijk te kunnen scoren op internet, komt vaak bedrogen uit. Innovatie is de sleutel tot succes, wie slim handelt vergroot zijn kansen aanzienlijk. Het is belangrijk om de juiste strategie te gebruiken om succes te hebben. Maak gebruik van echte experts op het gebied van internet marketing. Investeren in online marketing is een stuk rendabeler als offline marketing. Tegenwoordig zit iedereen via smartphone of ouderwetse laptop achter internet. Onderschat de online markt niet, deze is het absoluut waard om serieus in te investeren!

online marketing Nijmegen

Betaalbaar voor iedereen

Online marketing Nijmegen kan iedereen goed van dienst zijn bij het opzetten van de meest professionele marketingcampagnes, deze met uiterste zorg voor optimale conversie zijn opgezet. Dit is zowel beschikbaar voor een relatief klein als zeer ruim budget. Online marketing is betaalbaar voor iedereen en biedt passende mogelijkheden. Experts kunnen helpen bij het opzetten van rendabele reclamecampagnes, linkbuilding, letterlijk alles om beter te scoren online. Wie gebruik maakt van de beste deskundigen zal daar zeker vruchten van plukken. Online oogsten door gebruik te maken van slimme online marketing is een wijze investering. Door gebruik te maken van experts worden veelvoorkomende fouten voorkomen. Tegenwoordig is de online marketingwereld zeer groot, dit biedt mogelijkheden voor iedereen. Kies ook voor specialisten die graag helpen om online te scoren met de website of webshop! Laat de kans om online te scoren zeker niet lopen…

online marketing Nijmegen

5 voordelen van een bedrijfsmassage

Het klinkt heel gek een bedrijfsmassage, maar tegenwoordig gebeurt het best vaak dat er een bedrijfsmasseur is. Bedrijfsmassages komen bijvoorbeeld al voor in Leiden en in Bodegraven. De bedrijfsmasseur komt langs en geeft iedereen die hiermee heeft ingestemd een massage. 

Soorten massages

Er zijn verschillende soorten massages, maar op de werkvloer zijn er twee soorten die worden gehandhaafd. Dit zijn de stoelmassage en de bank/tafelmassage. 

 • Voor de stoelmassage wordt meestal vijftien tot twintig minuten gerekend per massage. De werknemer mag gewoon al zijn kleren aan houden, waardoor de massage wat toegankelijker is dan een massage in de salon. De spieren in de rug, nek, schouders en armer worden goed gemasseerd. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en ontspanning. Je krijgt hiervan meer energie en de spanning in jouw spieren zal hierdoor verdwijnen.
 • Voor een bankmassage ook wel een tafelmassage genoemd, wordt er meestal dertig minuten tot één uur gerekend. Hierbij moet de werknemer zijn kleren wel uit doen en krijgt hij olie over zijn lichaam heen gesmeerd. De masseur masseert de werknemer door middel van wrijvingen en drukpunten massage. Bij deze massage kan de werknemer zelf aangeven welke spieren er moeten worden gemasseerd. Deze massage kan op het kantoor plaats vinden, maar ook bij de werknemer thuis.

Voordelen bedrijfsmassage

Als werkgever moeten bedrijfsmassages niet worden gezien als kosten, maar juist als investeringen. Door bedrijfsmassages neemt het ziekte verzuim van de werknemers drastisch af. Mensen die namelijk goed in hun vel zitten, zijn minder vaak ziek en presteren beter dan mensen die niet goed in hun vel zitten. De werknemers zullen hierdoor gezonder, fitter en productiever zijn dan voorheen. Rugklachten nemen drastisch af door de massages. Werknemers die fit zijn, zijn alerter en presteren beter. Daarnaast krijgen werknemers meer energie, een verhoging van de concentratie en een beter geheugen. Waardoor je meer ruimte creëert voor nieuwe ideeën. Naast een lager ziekte verzuim en hogere prestaties van de werknemers, zal de sfeer en betrokkenheid in een bedrijf veel beter zijn. Mensen zullen met meer plezier naar hun werk komen, omdat hun collega’s meer ontspannen zijn, zich meer met elkaar verbonden voelen. Dit zorgt voor tevreden personeel en meer betrokkenheid bij het uitgevoerde werk. Doordat werknemers met plezier naar hun werk gaan, zullen zij dit ook uitstralen naar de buitenwereld. Hierdoor wordt het imago van het bedrijf beter en zullen de werknemers van het bedrijf ook loyaler zijn tegenover het bedrijf. 

Stimulans vanuit de overheid

De overheid vindt het belangrijk dat zijn mensen met plezier naar werk gaan en dat er een fijne sfeer heerst op de werkvloer. Daarom stimuleert de overheid het om bedrijfsmassages te doen. De Arbo-voorzieningen geeft de werkgever een fiscaal voordeel:

 • De gemaakte kosten zijn bedrijfskosten.
 • De btw die in rekening wordt gebracht kan van de omzetbelasting worden afgetrokken.

Wel moet er rekening worden gehouden met een aantal voorwaarden:

 • Er moet een Arbo plan zijn
 • De massages maken deel uit van het Arbo plan
 • De massages vinden plaats tijdens de werktijd
 • Er is geen eigenbijdragen voor de werknemer
Hoger in Google

Hoe kom je hoger in Google?

Het is belangrijk als je een eigen onderneming hebt dat klanten je kunnen vinden in de zoekmachine Google. Maar hoe zorg je dat je hoger in Google komt? Dit is iets waar je niet alles over zal weten en dat hoeft ook niet. Er zijn namelijk specialisten die je daarbij kunnen helpen en dat doen zij maar al te graag. Wij kunnen je op dat gebied advies geven maar ook alles uit handen nemen en kwaliteit realiseren. Het gaat er om dat je weet wat wij voor jou kunnen realiseren en dan zal je al snel je keuze maken. Je weet dan namelijk ook dat je snel meer klanten binnen kunt halen.

Google

Waarom hoger in Google?

Je wil graag meer bezoekers, want dan heb je een grotere kans dat je nieuwe klanten binnen kunt halen. Daarnaast heb je daardoor dan ook meer omzet en zo kun je je onderneming ook laten groeien. Het is dus heel belangrijk dat je een goede website hebt en daar horen ook goede teksten bij. Maar je moet je site ook actueel houden en regelmatig denken aan een update. Het is ook goed dat je de keuze gaat maken en dan weet wat de invloed daarvan is op Google. Op hele korte termijn zal je namelijk merken dat je een goede investering hebt gedaan die je al snel hebt terug verdiend. Wanneer dat er vragen over zijn dan kun je die altijd stellen en dan helpen wij je graag verder.

HV MediaMeer werkruimte nodig?

Werken in een te kleine ruimte is niet prettig. De opdrachten zal je nooit zo goed kunnen uitvoeren. Hiervoor is het verstandig om een oplossing te zoeken met bijvoorbeeld een extra verdieping. Neem hiervoor eens een kijkje op de website van Plus m2. Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres wanneer jij jouw werkruimte wilt verbreden. Overigens kun je hier ook een perfecte showroom realiseren.

Onze showroom verbreden

Al een geruime tijd lopen wij met de gedachten rond om te gaan verhuizen. Het magazijn is voor ons te klein geworden en daarvoor zochten wij naar een groter exemplaar. Al is het verhuizen van een geheel bedrijf niet bepaald efficiënt. De deuren moeten eventjes dicht en dan nog maar hopen dat je snel weer open kunt. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om een andere oplossing te zoeken. Met name op het gebied van meer werkruimte vinden was voor ons van belang.

Dit leidde mij naar de website van Plus m2. Bij dit bedrijf is het namelijk mogelijk om een extra verdieping te laten plaatsen. Met veel plezier gaan zij dan voor je aan de slag. Hiervoor hoeven de deuren niet gesloten te worden en zal de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. De offerte is vrijblijvend die je dan kunt aanvragen en dat hebben wij natuurlijk gedaan. Nu zijn zij al bij ons druk bezig om de vloer te realiseren!

Suit up now komt voor een kennismaking bij u op de zaak langs

De naam zegt het eigenlijk al, Suit up now biedt een brede collectie aan fraaie bedrijfskleding. Zo weet u zeker dat u goed voor de dag kunt komen en de kleding gaat door het slijtvaste karakter ook nog eens voor een erg lange tijd mee. Om uw wensen in kaart te kunnen brengen en om te ontdekken wat u nu echt wil, komt het personeel van dit bedrijf graag een keer bij u op de zaak langs. Tijdens het tweede gesprek bent u van harte welkom in de showroom. Hier krijgt u een goed beeld van de collecties, u kunt de stoffen voelen en samen met u wordt de ideale garderobe voor uw personeel samengesteld. Klinkt goed, toch?

De kleding kunt u te allen tijde altijd blijven nabestellen

Is de collectie samengesteld, geproduceerd en geleverd, dan kan het natuurlijk altijd zo zijn dat er een aantal kleine aanpassingen door moeten worden gevoerd. Wellicht groeit u sterk met uw onderneming en u heeft extra kleding nodig of er is een andere situatie waarvoor u extra bedrijfskleding nodig gaat hebben. Wat uw situatie ook is, in alle gevallen kunt u uw bedrijfskleding gewoon nabestellen. Dit kan vaak al vanaf één stuk en de kleding wordt snel en vakkundig voor u geproduceerd. Voor meer informatie over de dienstverlening van Suit up now, kunt u altijd even contact opnemen per mail of per telefoon.

LED Scherm

Helderheid van een LED videowall

De helderheid van een Full Color Video wall. Vergeleken met een LCD videowall heeft een LED video wall veel voordelen: hogere helderheid, langere kijkafstand, langere levensduur en ga zo maar door. De hoge helderheid is 1van de belangrijkste kenmerken van een LED-scherm. Het zorgt ervoor dat het LED-scherm in een buitenomgeving kan hangen en toch goed beeld geeft. Wanneer de helderheid groter is dan 6500nits, is het zelfs in direct zonlicht nog steeds in staat om een kleurrijke video te laten zien. De eenheid van de helderheid van het LED-scherm is Nit. Hieronder wordt verstaan: Nit (eenheid): een eenheid van luminantie gelijk aan een candela per vierkante meter (1 cd / m2). 1 nit = 1 cd / m2 Voor de meeste LCD-schermen, is de helderheid 300 tot400 nit. Voor een indoor LED video wall, is de helderheid tussen 1800 en 2000 nit. Terwijl een outdoor video wall een helderheid van meer dan 6500 nit heeft. Wanneer we de berekening van de helderheid van een LED-scherm maken, maken we meestal gebruik van een formule, zoals hieronder: Brightness = helderheid van een pixel * Hoeveelheid pixels per SQM * Scan-methode

1. helderheid van een pixel van de led videowall.

Zoals we weten, geeft een pixel een witte kleur weer als alle leds branden, in verhouding moet de helderheid van R: G: B 3: 6: 1 zijn. Dus het ontwerp van de PCB lay-out, moet passen in deze verhouding. Neem NICHIA (Japanse merk) SMD 3in1 LED bijvoorbeeld, ik zal laten zien hoe de werkelijk grootste helderheid te krijgen is volgens de helderheid van de LED-specificatie. NESM180A: het is duidelijk dat de helderheid van de blauwe kleur LED altijd genoeg is. Als we rode kleur als standaard gebruiken en volgens de verhouding 3: 6: 1 toepassen, zou de helderheid van de groene kleur: 280/3 * 6 = 560mcd zijn. maar de helderheid van groene kleur is 440mcd, onvoldoende dus, dus we gebruiken de groene kleur als standaard, dan moet de helderheid van de rode kleur 440/6 * 3 = 220mcd zijn, de directe bekend waarde, zodat die op deze wijze kan worden gerealiseerd. Dus de blauwe kleur wordt gedefinieerd als: 440/6 * 1 = 73,3 mcd. NESM227A: hetzelfde principe, we gebruiken de rode kleur 850 mcd standaard, dan dient de groene kleur 850/3 * 6 = 1700 te zijn, minder dan 2000, en kan worden gerealiseerd, zodat de blauwe kleur 850/3 * 1 = 283,3 is. Nu we bovenstaande methode kennen, kunnen we het grootste doel, de helderheid in het ontwerp berekenen: De grootste helderheid van een pixel bij gebruik van NESM180A is 733,3 mcd. De grootste helderheid van een pixel bij gebruik van NESM227A is 2833,3 mcd.

2. Hoeveelheid pixels per vierkante meter per led videowall.

Hoeveelheid pixels = (1000 mm / pixel pitch) * (1000 mm / pixel pitch) Bijvoorbeeld van een P3-scherm, zijn er in totaal: 1000 * 1000/3/3 = 111.111 pixels in elke square meter

3. Scan methode led videowall.

Er zijn twee algemene scan methoden: statische scannen en dynamische scannen. Statische scannen: elke uitgang (lead pins) van de bestuurder chip heeft alleen de controle over één led. De LED is helder de hele cyclus. Dus statische scannen kan een hoge helderheid ondersteunen met name voor videowalls. Maar deze scanmethode gebruikt meerdere rijen chips, dus het kan alleen worden gebruikt voor grote pixel pitch schermen, zoals de schermen P16, P20-schermen. Anders zou er niet genoeg ruimte voor het plaatsen van de drive chips op PCB. Dynamische scanning: elke uitgang (geleidingspin) van de controlkaart heeft 2, 4, 8 of 16 LED’s en ze zijn ook gecombineerd mogelijk door een andere schakeling. In een verlichtingscyclus worden de Leds één voor één ingeschakeld. Dus elke LED is helder alleen tijdens 1/2, 1/4, 1/8 of 1/16 van de cyclustijd (alleen kan het menselijke oog dit niet waarnemen). Dus deze worden 1/2 scan, 1/4 scan  … en ga zo maar door genoemd. Nu kunnen we gemakkelijker  begrijpen dat wanneer we gebruik maken van dezelfde LED’s, dezelfde driver chips, dezelfde pixel pitch, we met behulp van scan-methode 1/4 een hogere helderheid hebben dan bij het gebruik van een 1/8 scanmethode en 1/8 scannen heeft meer driver chips nodig dan bij een 1/16 scanmethode. Dus als we P3 schermen produceren, moeten we de  1/16  scanmethode gebruiken, omdat we niet genoeg ruimte hebben om zoveel drivers op het PCB boord te zetten. Maar als we een P10 scherm produceren, kiezen we de 1/4 scanmethode boven een 16/01 scan omdat we dan een hogere helderheid kunnen krijgen. Nu, kunnen we proberen om de grootste helderheid van LED-schermen te berekenen. Wanneer we een SMD P4-scherm produceren is de grootste helderheid van elke LED 733,3 mcd.  De hoeveelheid pixels per vierkante meter is: 1000 * 1000/4/4 = 62500 De scanmethode is 16/01 zodat de helderheid = 733,3 * 62500/16 = 2.864.453 mcd = 2864 cd / m2 = 2864 nit Een led scherm met 2864 nits helderheid is niet geschikt voor gebruik buitenshuis, omdat de helderheid niet genoeg is als de zon erop schijnt. We raden dus niet aan een P4-oplossing voor de taxi top kiezen. Wanneer we een SMD P6 scherm produceren, is de  grootste helderheid van elke LED 2833,3 mcd.  De hoeveelheid pixels per vierkante meter: 1000 * 1000/6/6 = 27778 De scanmethode is 1/8 zodat de helderheid = 2833,3 * 27778/8 = 9.837 nit Dus dit is een goede oplossing voor de juiste helderheid van de LED videowall. We kunnen de stroom aanpassen om de helderheid te verlagen naar 5000-6000 nit.

slijtindicator

Het belang van werkende slijtindicatoren

Auto’s worden normaliter standaard voorzien van zogenaamde slijtindicatoren. Deze indicatoren zijn elektrische contactjes, die vaak in de voering van het remblok gegoten worden. Dit maakt dat het niet altijd mogelijk is, om deze onderdelen los te vervangen. Het kan voorkomen, dat het volledige remblok uit de auto moet worden gehaald. Bij oudere auto’s zijn de indicatoren vaak wel los geplaatst, waardoor deze als een los onderdeel vernieuwd kunnen worden. Door de onderdelen vooraf zelf op internet te bestellen, profiteer je van verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat het onderhoud aan je auto sneller is uitgevoerd. Een autogarage hoeft het onderdeel immers niet langer zelf te bestellen.

Slijtage

Slijtindicatoren voor jouw auto bestellen

Bij het bestellen van slijtindicatoren voor je auto zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Reeds werd al beschreven, dat het cruciaal is om uit te zoeken of je auto over losse indicatoren beschikt. Wanneer dit het geval is, dien je het juiste model elektrische contactjes te bestellen. Veel webwinkels hebben hun producten per merk of per type gesorteerd. Dit maakt het relatief eenvoudig om tot het juiste onderdeel te komen. Vraag iemand met ervaring in het vervangen van losse onderdelen om advies, wanneer je niet zeker weet of je het juiste onderdeel gevonden hebt.

Geschikt moment voor het vervangen van onderdelen

Op het moment dat de elektrische contacten rond de remblokken van je auto vervangen moeten worden, zal er een rood lampje gaan knipperen in je dashboard. Vaak moeten niet alleen de indicatoren vervangen worden, maar ook de remblokken zelf. Door deze onderdelen tijdig te vervangen worden gevaarlijke situaties voorkomen. Houd er rekening mee dat de remblokken altijd per vier vervangen moeten worden. Zou je dit niet doen, dan ontstaat er mogelijk een remverschil. Datzelfde geldt bij het vervangen van de remschijven, die per twee worden vernieuwd.

auto onderdeel