Traprenovatie prijzen

Traprenovatie prijzen bepalen gebeurt meestal zo

Wanneer een trap gerenoveerd moet worden dan is deze meestal al behoorlijk oud. Een degelijke trapbekleding gaat namelijk lang mee. Als het echter tijd is voor een nieuwe trap dan geeft dat jou wel mooi de kans om deze volledig op je smaak toe te passen. Traprenovatie en de prijzen ervan kunnen erg verschillen maar er is een rode lijn als het gaat om prijsbepaling.

Topkwaliteit

Aantal treden

De meeste experts werken met een berekening van de prijs op basis van het aantal treden. Dat is ook wat je wil. Per trede is namelijk de eerlijkste manier om zoiets te bepalen. Je wil immers niet onnodig veel betalen en een expert die per trede werkt, geeft precies aan hoe lang een trede duurt. Je betaalt dus nooit te veel.

Een draai in de trap

Vaak betaal je nog een extra bedrag voor elke draai in de trap. De meeste trappen hebben tenminste een draai om een verdieping te bereiken. Een draai is iets meer werk dus dat kost ook iets meer geld. Hoe meer draaien in je trap, hoe hoger de prijs.

Professionals

Het materiaal dat je kiest

Natuurlijk ben jij de persoon die bepaalt welk soort materiaal er op de trap komt te liggen. Trapbekleding moet je immers elke dag tegenaan kijken dus je wil wel dat het er goed uitziet. Realiseer je wel dat elke bekleding een prijskaartje heeft en dat ze niet allemaal even hoog zijn. Als je de prijs te hoog uit vindt vallen dan is het materiaal een goede om op te besparen. Kies bijvoorbeeld voor vinyl in plaats van hout om te kosten te drukken.

Siliconen slang

Mogelijkheden met siliconen artikelen

Met alleen een siliconen slang ben je er niet in het assortiment van qspproducts.nl, tal van andere artikelen zijn in het assortiment verkrijgbaar. Een bocht, t stuk, verbinder en een vacuumslang zijn maar een paar voorbeelden welke artikelen er beschikbaar zijn. Bijna alle artikelen worden uit voorraad geleverd, dit betekent als je voor twee uur in de middag bestelt je de volgende dag meestal je product in huis hebt. Alle slangen en componenten zijn verkrijgbaar in de kleur zwart en blauw.

Verschillende maten

Ook andere artikelen als aluminium buizen en bochten kun je in de webshop kopen, deze worden vaak gebruikt om de slangen aan elkaar te koppelen en om een gesloten systeem te maken. Alle slangen worden aangegeven met inwendige maten, bochten zijn altijd uitwendige maten. Een slang past dus altijd in een bocht of ander hulpstuk. Maar ook slangen op maat kun je laten produceren, zowel een slang als een geheel compleet systeem. Voor maatwerk toepassingen in de industrie is dit een goede manier om precies te krijgen wat je wenst.

Diverse producten

Vroeger alleen voor de auto toepasbaar

Silicone slangen werden voorheen veel gebruikt in de auto industrie, naarmate men ging ontdekken wat nu eigenlijk de eigenschappen waren doken ze steeds vaker op in andere markten. Door de goede eigenschappen, en de kans is te verwaarlozen dat ze lek raken. Bij veel toepassingen overleeft de slang de machine vaak, rubberen slangen moeten vaak vervangen worden omdat ze scheuren of uitdrogen en daardoor gaan lekken. Kies ook voor een slang van siliconen en vervang nooit meer een slang.

Kerstpakket 2020

Uitkijken naar de feestdagen

In december heerst er in ieder bedrijf toch een gezellige sfeer, de feestdagen komen er weer aan waar de meeste mensen wel zin in hebben. Er wordt ook uitgekeken naar het kerstpakket 2020, wat zal er dit jaar weer in zitten of mag je misschien wel je eigen pakket samenstellen dit jaar? Bij kerstpakkettenexpress.nl heb je meerdere mogelijkheden voor je pakket, ieder jaar weer originele pakketten waar iedereen blij van wordt. De tijd dat ieder jaar het pakket hetzelfde was is voorgoed voorbij met dit bedrijf.

Voor haar

Moderne pakketten voor iedereen

Dat een kerstpakket 2020 niet traditioneel hoeft te zijn kun je zien in het assortiment van dit bedrijf. Mooie pakketten die niet alleen producten bevat die je kunt eten en drinken, maar ook pakketten waarmee je lekker kunt ontspannen. Schitterende soorten waarbij je echt tot ontspanning komt, een lekker luchtje en prachtige badhanddoeken om te gebruiken als je onder de douche vandaan komt. Want ook een kerstpakket met als thema beauty is natuurlijk in het assortiment opgenomen. Zo heb je voor ieder wat wils en een geschikt kerstpakket.

Divers assortiment

Laat je dankbaarheid zien als bedrijf

Als bedrijf wil je natuurlijk je dankbaarheid tonen aan je medewerkers of relaties voor een mooie samenwerking of voor iedereen die hard voor je heeft gewerkt. Dit kun je perfect laten zien met een mooi kerstpakket 2020. De inhoud zal iedereen verbazen want er wordt ieder jaar weer een nieuw pakket ontwikkeld, inmiddels bestaat het assortiment van kerstpakkettenexpress.nl uit meer dan 1000 soorten. Je kunt een leuke combinatie maken van pakketten, of wil je voor iedereen hetzelfde pakket? Alles is mogelijk tegen een voordelige prijs.

SEO Breda

Te weinig online bezoekers? Tijd voor een nieuwe SEO-strategie!

Als je als ondernemer een beetje thuis bent in het online gebeuren, dan zal het je vast niet ontgaan zijn. Een goede website hebben is leuk en aardig, maar zonder een succesvolle SEO-strategie ben je nergens. SEO is een Engelstalige afkorting die staat voor Search Engine Optimization. Letterlijk vertaald betekent dit zoekmachineoptimalisatie. Hoofddoel van SEO is dat jouw website zodanig wordt geoptimaliseerd, dat deze zo goed mogelijk gevonden wordt via een online zoekmachine als Google. Dit is essentieel voor het trekken van genoeg bezoekers naar jouw website. Als je site de laatste tijd structureel te weinig bezoekers trekt, dan ligt dat dus mogelijk aan een gebrek aan aandacht voor SEO. Het beste is om een specialist op dit gebied eens je site te laten doorlichten. Speciale marketingbureaus doen dit vaak gratis voor je. Op basis daarvan ontvang je mogelijk een voorstel. Raadzaam is een bureau uit jouw regio te kiezen hiervoor. SEO is namelijk deels omgevingsgebonden; kennis van de regionale markt is dan ook wel zo handig. Een strategie voor SEO in Breda is dus niet hetzelfde als pakweg Groningen.

SEO Breda

Hoe acties van marketingbureaus meetbaar zijn

Bij ouderwetse reclame-uitingen, zoals reclames op tv of in kranten, was het meten van de effecten daarvan bijna niet te doen. Bij internetreclame is dat gelukkig heel anders. Dat geldt ook voor je SEO-strategie. Via handige analyseprogramma’s kun je altijd zien welk nut een bepaalde actie van een online marketingbureau heeft gehad. Een goed en betrouwbaar marketingbureau helpt je hier graag natuurlijk bij.

SEO Breda
ikbenstil

Hoge kwaliteit pc met robuuste behuizing

De industrial pc’s van Ikbenstil onderscheiden zich door de onderdelen waar ze mee gemaakt zijn: deze zijn van hoge kwaliteit. Ook zijn de configuraties altijd optimaal en wordt er steeds gekeken naar de beste aanpassingen. De computers zijn robuust, kunnen tegen een stootje en zijn vooral erg duurzaam. De behuizingen zijn modulair opgebouwd en kunnen aanpasbaar gemaakt worden, zodat je kan werken met een gewenste interface module. De systemen worden dus naar je eigen wensen en behoeftes ingesteld. Zo is er altijd maatwerk, hoge kwaliteit en een uitgebreide service. 

ikbenstil computer

De producteigenschappen

Voordat je een industrial computer aanschaft, wil je natuurlijk weten wat de producteigenschappen zijn. Mocht je op zoek zijn naar specifieke hardware met bepaalde functies, klop dan aan. Ook als bijvoorbeeld levensduur een functie speelt en de testprocedures aan zeer strenge eisen moet voldoen. De kenmerken van een goede industrial pc zijn als volgt:

 • De hardware en voeding is industrieel en de kast beschermt de pc tegen stof en vuil.
 • Veel afmetingen zijn mogelijk, zo is er ongetwijfeld eentje die past bij je wensen.
 • Mogelijkheid tot touchscreen.
 • De systeemkast kan tegen water
 • Geschikt voor Linux en Microsoft
 • Kast is een duurzame oplossing: lange houdbaarheid.
 • Een extended life cycle hardware.
Ikbenstil workstation

Ben je benieuwd geworden wat voor specificaties de pc’s hebben? Kijk dan eens op de website. Ook kun je meteen contact opnemen met de medewerkers, ze staan je graag ter woord. Door 15 jaar lang vaste klanten te hebben, is service iets waar je echt op kan vertrouwen. Ze zijn professionals op het gebied van goede, kwalitatieve industriële computers.

Vacatures wegenbouw

Vacatures in de wegenbouw: dit moet je weten

Werken in de wegenbouw betekent dat je altijd wel ergens werk kunt vinden. Wegenbouw stopt immers vrijwel nooit en de vacatures in de wegenbouw zijn er dus altijd wel. Uiteraard is er in een periode van crisis minder werk maar toch zit je met een specialisatie in deze hoek meestal wel goed. Maar wat is wegenbouw dan precies en wat moet je ervoor kunnen? Dat lees je hier.

Civiele techniek

Takken van wegenbouw

Een wezenlijk onderdeel van de infrastructuur zijn wegen. Die wegen komen er niet zomaar, ze worden gebouwd door wegenbouwers. De wegenbouw is een breed begrip. Er zijn verschillende werkvelden denkbaar:

 • grond-, weg- en waterbouw 
 • stratenmakerij
 • machinisten
 • waterbouwers 
 • machinemonteurs

Er zijn veel bedrijven in Nederland die deze diensten aanbieden. Zij werken in opdracht van de overheid of bedrijven. Wegen zijn van alle tijden en wegenbouwers blijven dus nodig. Er zijn ook speciale opleidingen voor functies in de wegen. 

Wegennet

Over het werk

Het werk is erg divers en geeft voldoening. Je produceert als het ware (nieuwe) mogelijkheden waar mensen belang bij hebben. Ook blijft het werk altijd bestaan en dus kun je altijd wel ergens aan de bak. Het ligt er natuurlijk aan welk onderdeel van de wegenbouw je aanspreekt en welke functie je wil gaan bekleden, maar één ding is zeker: je bent een echte vakman.

Welke opleiding?

Een opleiding tot wegenbouwer is toegankelijk voor iedereen, je kunt namelijk al beginnen bij niveau 1. Je kunt steeds verder gaan en zelfs door tot niveau 4. De opleiding is een BBL opleiding, wat inhoudt dat je werkt en leert tegelijk. 4 dagen in de week werk je bij je werkgever en 1 dag in de week leer je de theorie op een ROC. Het voordeel van een opleiding als deze is, is dat je geld verdient terwijl je studeert.

ontslagen en nu

Hoe werkt een bestuurdersaansprakelijkheid BV

De bestuurdersaansprakelijkheid BV is altijd iets waar ondernemers mee worstelen. Als ondernemer wil je natuurlijk niet in jouw privé situatie aansprakelijk zijn voor geleden schade van het bedrijf. Er zijn nog steeds een aantal mensen die denken dat je privé helemaal niet aansprakelijk bent als er wat met het bedrijf gebeurd. Dit is niet het geval. Wel is een BV veiliger dan bijvoorbeeld een eenmanszaak of een andere ondernemingsvorm. Het is ook belangrijk dat je zelf goed omgaat met het geld. Het is belangrijk dat je een juiste balans hebt tussen de verschillende rekeningen. Zorg dat er op de bedrijfsrekening, de holding en op de privérekening genoeg geld staat. Door deze manier kan je zorgen dat je niet gruwelijk veel verlies maakt als het bedrijf failliet gaat. 

bestuurdersaansprakelijkheid artikel

Waar ben je aansprakelijk voor?

De bestuurdersaansprakelijkheid BV is natuurlijk iets waar veel mensen iets over willen weten. Er zijn natuurlijk een aantal bezitten die onder het bedrijf zijn afgesloten, maar toch ook privé gebruikt worden. Heb je een zakelijke auto dan mag deze in sommige gevallen ook voor privé gebruik gebruikt worden. Valt het bedrijf om dan ben je deze auto natuurlijk ook kwijt en verlies je toch een soort bezit van jezelf. Daarnaast ben je in de holding ook voor een gedeelte aansprakelijk voor het verlies van het bedrijf. In de meeste gevallen houdt je nog wel wat geld over in het privé of op de holding. Gaat een bedrijf failliet dan is het dus niet het einde van de wereld.

Parker gas generator

Gasonafhankelijk worden? Ga voor een gasgenerator!

In veel soorten industrieën is industrieel gas van essentieel belang. Heel relevant is het dan ook dat de gasbron betrouwbaar is en dat gas dus altijd geleverd kan worden wanneer dat gevraagd is. Gas in tanks of in flessen is wat dat betreft niet echt een optimale optie. Dit is namelijk niet de goedkoopste oplossing en brengt nadelen met zich mee in de constantheid van de gasvoorziening. Het eigenhandig produceren van gas op je eigen locatie biedt daarentegen een aantal grote voordelen. Je kunt hiermee fors besparen op je gaskosten en tegelijkertijd profiteer je van voortdurend aanwezig gas. Afhankelijkheid van andere bedrijven is daarmee ook verleden tijd. Kortom, met gasgeneratoren kun je je productie met zekerheid om het gewenste niveau houden. Een Parker gas generator is wellicht het meest aan te raden. Parkers zijn namelijk beschikbaar voor stikstof, waterstof én zero air.

Parker gas generator

Stikstofgeneratoren

Als bij jouw bedrijfsbezigheden af en toe stikstof gebruikt moet worden, dan is een stifstofgenerator de meest betrouwbare manier om hieraan te komen. Deze machine weet zelf stikstof te maken uit perslucht. Dit is naast betrouwbaar ook nog eens volledig veilig en zeer efficiënt. Je bepaalt immers zelf de capaciteit en de benodigde hoeveelheid stikstof. Er is geen sprake van een restverlies van gas en je hebt geen vergunning ervoor nodig. Door het ontbreken van cilinders heb je een stuk minder vervuiling en bijkomende kosten wanneer de cilinders moeten worden vervangen.

Waterstofgeneratoren

Ook bij waterstof is het wel degelijk mogelijk dit op aanvraag en ter plekke te produceren. Dit gebeurt onder lage druk uit gedemineraliseerd water en elektriciteit. Het volume dat je hierbij kunt opslaan is minimaal. De besturingssoftware is dusdanig innovatief dat de betrouwbaarheid van de waterstofgeneratoren van Parker op zeer hoog niveau zit. Dat zelfde kan ook gezegd worden van de veiligheid. Het omzettingsproces is bovendien niet al te prijzig. Ten slotte zijn deze apparaten zonder moeite geheel veilig in de bediening.

Parker gas generator

Zero Air

Parker levert ook generatoren die ‘Zero Air’ kunnen genereren. Deze staan ten eerste bekend om de hoge zuiverheid van de gassen. Voor handelingen in laboratorische instellingen, zoals gaschromatografie, is deze zuiverheid van eminent belang. Nauwkeurigheid van de analyses en betrouwbaarheid van resultaten daarvan hangen hier sterk van af. Voorheen was het gebruikelijk dat hier gasflessen onder hoge druk voor werden gebruikt. Met gasgeneratoren die zo’n hoge zuiverheid weten te realiseren als die van Parker is dat nu echter niet meer nodig. Het enige wat je nodig hebt voor het installeren van een Zero Air generator is een reguliere leiding voor perslucht en een simpel stopcontact. De bediening van het apparaat is vervolgens al even simpel. Sprake van complexe processen is er hierbij niet. En alsof dat nog niet genoeg is, hoef je je voortaan dan ook niet meer druk te maken om de voorziening van nieuwe gascilinders. Van de afhankelijkheid van andere bedrijven en de kosten die bij deze transacties komen kijken vind je het uiteraard ook prima dat je die gaat missen.

Parker gas generator
dymo labels bestellen

Perfecte kwaliteit labels voor gebruik

Of je nu een rol dymo labels nodig hebt of 500 rollen, bij crazylabels.nl kun je verschillende soorten dymo labels bestellen. Verschillende formaten labels hebben zij in het assortiment op de webshop, maar ook de gekleurde labels zijn er te verkrijgen. Je kunt de labels gebruiken voor verschillende doeleinden, op een blik verf als je deze hebt gemengd, voor recepten en als verzendetiket om een adres op te vermelden. Door warmte komt je adres op het label te staan, een milieuvriendelijk label dus.

dymo labels bestellen

Hoe worden de labels geprint

De 450 serie is de bekendste serie van de labelwriters, wil je extra snel labels laten schrijven dan moet je turbo uitvoering hebben. In een handomdraai heb je dan zo een aantal labels gedrukt. Heb je veel dezelfde labels nodig dan is dit natuurlijk ideaal als deze snel klaar zijn. Dymo labels bestellen betekent snel je labels in huis hebben, vandaag besteld is morgen in huis. Natuurlijk zijn er ook andere labels dan Dymo die crazylabels.nl voorraad heeft. 

Kom in de huisstijl van je bedrijf met de juiste kleuren

dymo labels bestellen

Een wit label is wel duidelijk maar heb je als bedrijf bepaalde bedrijfskleuren dan kun je dat ook laten zien. Verschillende kleuren dymo labels bestellen zorgen ervoor dat je ook de huisstijl van je bedrijf of dienst mee kunt nemen in een label. Zo is je dienst of pakket altijd herkenbaar voor degenen die het ontvangt, of op de voorwerpen waar je de labels op hebt aangebracht. Bestel snel je labels en geniet morgen al van labels van hoge kwaliteit.

Gebouw onderhoud

Onderhoud van gebouwen: waar denk je aan?

Als we het hebben over onderhoud van gebouwen, waar hebben we het dan precies over? Gebouwen bestaan uit een fundament, vaak palen in de grond geslagen. Maar je hebt natuurlijk ook muren, ramen, daken, vloeren, gevels, puien, balkons en nog veel meer. Hier zijn een paar tips om je te helpen als jij meer te weten wilt komen over onderhoud, gebouwen en wat daar allemaal bij komt kijken.

gebouw onderhoud.

Balkons

Balkons moeten altijd goed onderhouden zijn en geïnspecteerd worden door een professional. Een slecht onderhouden balkon kan inzakken of instorten en je zal er maar net op staan als dat gebeurt. Dan is er plotseling veel meer onderhoud nodig.

Muren

Misschien wel de meeste definiërende factor van een gebouw. Een gebouw zonder muren is alleen een dak.

Vloeren

Een sterk onderschat onderdeel van ieder gebouwen, zonder vloeren zou je nergens kunnen lopen en waar je niet kan lopen, kan niet je leven.

bedrijf onderhouden

Daken

Nog weer zo’n belangrijk element van een gebouw. Een gebouw onder dak is immers niet meer dan een stel muren. Daken kunnen gemaakt zijn van allerlei soorten materiaal, zoals riet, beton, dakpannen, ijzer, aluminium en nog veel meer. Elk materiaal vraagt om ander soort onderhoud en een andere mate van onderhoud. Rieten daken zijn prachtig, maar lastig te onderhouden en brandgevaarlijk. Aluminium daken zijn makkelijk om mee te werken, maar vangen veel hitte op. Dakpannen zijn een goede middenweg als je hebt over duurzaamheid en benodigd onderhoud. Platte betonnen daken zijn fijn, want meestal kun je daar een dakterras van maken, met leuke plantjes overal.