Met deze tips kom jij verder in je zoektocht naar de ideale loopbaan

Lastig hè, je loopbaan kiezen. Wat wil je nou eigenlijk? Moet je een loopbaanassessment in Groningen doen om erachter te komen? Niet per sé. Voordat je dat doet kun je ook eerst zelf op onderzoek uitgaan. Geen idee waar je moet beginnen? In deze blog worden wat onderwerpen en tips aangekaart die je kunt overwegen. Zo heb je tenminste een beetje een idee van wat je zoekt.

Hier wil ik echt absoluut niks mee te maken hebben!

Bij het maken van keuzes is het niet alleen belangrijk om te weten wat je wil, maar ook wat je NIET wil, als dat al niet belangrijker is. Het gaat er natuurlijk om dat je plezier in je werk hebt. En als je dagelijkse werkzaamheden eigenlijk je grootste nachtmerries zijn, houdt dat snel genoeg op. Hou je van beweging en socialiseren? Dan wil je absoluut niet op een kantoor achter een bureau komen te zitten. Is taal niet je sterkste punt? Zorg er dan voor dat teksten en brieven schrijven niet je taak worden op werk.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Van je hobby je werk maken. Voor velen een droom. Het is niet voor iedereen weggelegd, dus het hoeft niet de logische volgende stap voor je te zijn. Wat wél handig kan zijn is om eens vast te stellen wat voor vaardigheden je hebt opgebouwd door je hobby! Schrijf je bijvoorbeeld verhalen of speel je een beetje met technologie? Dit kunnen verborgen vaardigheden zijn die heel erg van pas kunnen komen tijdens je loopbaan en tijdens het sollicitatieproces.

Je opleiding is niet het eindpunt

Het kan nog wel eens voelen alsof datgene wat je geleerd hebt op je opleiding of cursus het enige is wat je kan doen qua werk. Dit hoeft helemaal niet waar te zijn. Heb je andere interesses die je graag zou willen omzetten in werk? Online cursussen kunnen je daar in helpen! Heb je bijvoorbeeld ICT gestudeerd, maar wil je graag ook iets met taal of communicatie doen? Online schrijfcursussen, zelf iets schrijven en het opfrissen van je taal- en grammaticakennis kan je al een heel eind op weg helpen. Dit kun je op je cv zetten en vermelden tijdens sollicitatiegesprekken! Je hoeft er geen expert in te zijn. Werkgevers kijken ook naar potentie en inzet. Als jij meldt dat je in je eigen tijd graag leert en je hebt gefocust op een bepaald (vak)gebied, zien zij dat je veel motivatie hebt. En dat kan je een heel goede voorsprong geven!

Je loopbaan uitstippelen of weten wat je wil kan heel uitdagend en intimiderend zijn. Elke beslissing en elke stap lijkt definitief. Iets wat je voor altijd zal achtervolgen. Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Fouten maken hoort er bij, en daar kun je ook weer enorm veel van leren! Als je er zelf echt niet uitkomt, kun je als volgende stap natuurlijk altijd nog een loopbaanassessment doen om je wensen en behoeftes duidelijker te maken. Veel succes!

DOCUMENTENSAFE

Kies de brandwerende kluis

Geen twijfel meer mogelijk, jij gaat er ook je voordeel mee doen wanneer je deze brandwerende kluis kiest. Steeds meer mensen willen er voor zorgen dat alle papieren veilig zijn mochten zij een keer weg zijn en er is brand. Daarom kun jij er ook maar beter wat mee doen en dan zorgen dat je een goede kluis hebt. Mocht er dan een keer brand uitbreken waar je niets aan kunt doen, dan kun je toch je papieren nog terug vinden. Ook binnen een bedrijf is dat een veilig idee want er zijn vaak veel waardevolle papieren en gegevens die je niet mag missen. Tijd om er daarom ook wat mee te doen en er werk van te maken zodat jij er je voordeel mee kunt doen.

DOCUMENTENKLUIS

Mogelijkheden brandwerende kluis

Er zijn tal van opties als je voor onze brandwerende kluis kiest, maar welke kies jij dan? Het is goed dat je gaat kijken naar de afmetingen en dan naar de prijzen. Je ziet dan zelf wat er voor jou mogelijk is en dan maak je je keuze. Het gaat er om dat je weet waar je aan toe bent en dat weet je bij ons altijd. Mocht je dan nog vragen hebben over ons aanbod of de werkwijze dan kun je die aan ons stellen. We staan iedere dag weer voor onze klanten klaar om de vragen te beantwoorden. We horen daarom ook graag van je als we wat voor jou kunnen betekenen.

secure safe


online jaarverslagen

Online jaarverslagen laten maken, blader door uw jaarcijfers!

Bent u bezig met het maken van online jaarverslagen? In een online jaarverslag zit veel tijd en moeite en wilt u op een professionele manier tentoonstellen. Soms is het vandaag pas af en wilt u morgen al presenteren. Waar vindt u zo snel een drukker om de publicatie te laten drukken? En is het dan wel op tijd af? Weet u hoeveel personen de publicatie voor zich moeten hebben? Vaak gokt u een aantal en de andere belanden bij het vuilnis. Dit is erg zonde natuurlijk. Op het moment dat u kiest voor een online jaarverslag, kunt u binnen 24 uur al een bladerbare versie ontvangen hebben. Deze kunt u zoveel als u wilt verspreiden en u houdt nooit publicaties over.  Daarbij zijn in een online versie verschillende mogelijkheden en opties inbegrepen.

online jaarverslagen

De voordelen van online jaarverslagen

De technologische ontwikkelingen bieden vele kansen voor uw bedrijf. Niet alleen op de online media valt er veel te veranderen, maar ook met online jaarverslagen is er veel mogelijk. Zo kan er in een online jaarverslag geluid en links verwerkt worden. Zo kan er gemakkelijk naar een bron vermeld worden en kan er achtergrond muziek worden afgespeeld. Dit zijn functies die bij een papieren versie nooit kunnen. U kunt er bijvoorbeeld ook een video in verwerken. Zo kunt u een introductiefilmpje toevoegen of extra uitleg verschaffen. Of misschien wel als beeld of als extra toevoeging bij een bepaalde tekst. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat met u mee kijkt naar de mogelijkheden van uw online jaarverslag? Dan bent u bij Digitaalpubliceren.com aan het juiste adres. Dit bedrijf zit al jaren in het vak en weet precies waar zij op moeten letten bij uw documenten. Alle documenten worden handmatig gecontroleerd voordat het omgezet wordt naar een online jaarverslag.

online jaarverslagen

Uw jaarverslag omzetten in een bladerbare PDF.

Het is niet alleen een betaalbare oplossing, maar het geeft ook een extra dimensie aan uw jaarverslag. U kunt uw online jaarverslag helemaal zelf in elkaar zetten en de huisstijl van het bedrijf erin verwerken. U kunt dit ook door een bedrijf laten doen die daarin gespecialiseerd zijn. Daarnaast kunt u uw documenten in een mooie online presentatievorm laten showen. Dit kan ideaal zijn voor beurzen waarbij een automatische timer is ingesteld. Ook een catalogus kan gemakkelijk online gemaakt worden. Daarbij kunnen klanten snel bladeren en zoeken naar het gewenste artikel. U leest het al wel. Er is ontzettend veel mogelijk op het moment dat u documenten online wilt aanleveren.

bedrijfshal

Een bedrijfshal laten bouwen, waar moet ik op letten?

Wordt uw jongensdroom eindelijk werkelijkheid? Heeft u een bouwkavel gevonden en wilt u daar uw bedrijfshal op laten bouwen? Aarzel dan niet en ga op zoek naar de beste aannemers in de regio! Bedrijfshallen.nl is een prachtig voorbeeld van een vakkundige aannemer die u volledig ontzorgt! Van het ontwerp tot aan de realisatie van uw bedrijfshal. De vakmannen van Bedrijfshallen.nl staan voor u klaar! In de afgelopen jaren hebben zij de mooiste bedrijfshallen gerealiseerd en weten zij precies hoe ze uw jongensdroom moeten waar maken. De vakmannen van Bedrijfshallen.nl zullen u adviseren en begeleiden tijdens het gehele bouwproces. Een bedrijfshal bouwen is geen simpele klus en kunt u niet zo maar. U heeft daar de beste vakmannen voor nodig die precies weten wat zij moeten doen. Zoek niet langer en neem contact op met Bedrijfshallen.nl uit Giessen.

bedrijfshal

Waarom bedrijfshal laten bouwen door Bedrijfshallen.nl?

 • Zij bieden u persoonlijk contact aan.
 • Zij spreken een eerlijke taal.
 • Zij bieden u een uniek totaalconcept.
 • Zij regelen alles van A tot Z, van ontwerp, bestemmingsplan tot oplevering.
 • U heeft bij Bedrijfshallen.nl alles onder één dak.
 • U kunt via de website vrijblijvend alle offertes online berekenen.
 • Jarenlange ervaring voor het bouwen van een bedrijfshal door het gehele land.

Offerte aanvragen voor een bedrijfshal

bedrijfshal

Bent u benieuwd wat de kosten gaan zijn voor het realiseren van uw jongensdroom? Op de website van Bedrijfshallen.nl vindt u een online aanvraag formulier. Op dit formulier vult u de belangrijke gegevens in voor het realiseren van uw bedrijfshal. Hoe groot word uw pand en in welke provincie word uw bedrijfspand gebouwd? Moet er geheid worden en hoeveel raamkozijnen heeft u nodig. Al deze essentiële en belangrijke aspecten van uw droompand kunt u invullen. Binnen enkele dagen ontvangt u een uitgebreide offerte in uw mailbox. Zo krijgt u een goed beeld van de komende kosten voor het realiseren van uw bedrijfshal. Vindt u het prettig om rond de tafel te zitten met een vakman en uw wensen te bespreken? Dit is geen enkel probleem! Zij drinken graag met u een kopje koffie en gaan samen met u aan de slag! 

Meer weten over Bedrijfshallen.nl?

Wilt u meer weten over dit kundige bedrijf? Op de website van Bedrijfshallen.nl vindt u een brede portfolio van afgeronde projecten. Voor het realiseren van een nieuw pand tot aan een aanbouw of renovatie kunt u bij Bedrijfshallen.nl terecht! Neem een kijkje op hun website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden! 

Waar vind ik de beste administratieve opleidingen?

Als het gaat om mensen met een geschikte vooropleidingen, zijn werkgevers altijd op zoek. Vanuit het bedrijfsleven zijn er een aantal functies waar een organisatie niet zonder kan. Zij vormen een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Een goed voorbeeld hiervan is een administratief medewerkers. Deze horen simpelweg bij een bedrijf, en een organisatie zou ineen storten zonder. Daarom is er altijd veel vraag naar dergelijke medewerkers. Jezelf omscholen of opleiden tot een administratief medewerkers is dan ook een slimme manier om relatief snel een goede baan te kunnen vinden. Maar vind je deze administratieve opleidingen?

Administratieve opleidingen vind je bij Fabius Opleidingen

Zowel parttime als fulltime zijn er genoeg vacatures te vinden als het gaat om administratieve functies binnen organisaties. Echter is het mogelijk dat je niet over de juiste vooropleiding beschikt. Voor vele werkgevers is dit echter wel een belangrijke voorwaarde. Gelukkig zijn er diverse administratieve opleidingen te vinden bij Fabius Opleidingen. Deze opleider biedt je diverse opleidingen op MBO niveau aan. Een vooropleiding is niet vereist, dus iedereen kan instappen. Bovendien is het goed mogelijk dat je binnen 6 maanden al over een diploma beschikt, zodat je snel een baan kunt gaan vinden. En vaak vind je die ook!

De klassikale lessen van Fabius Opleidingen worden door het hele lang gegeven, op wel 50 locaties. De kans is dus groot dat een klassikale les ook bij jou in de buurt gegeven wordt. Neem je eigen lot in handen, en kiest voor één van de opleidingen van Fabius. Ze zijn toegankelijk en de kans op een baan na het succesvol afronden van de opleiding is aanzienlijk. Bovendien zijn de administratieve opleidingen zeer leerzaam, afwisselend en bereiden ze je uitstekend voor op de praktijk.

20ft container

20ft container gebruiken als kantoorruimte

Een gebrek aan kantoorruimte kan een bedrijf behoorlijk op de kosten jagen. Niet gek dus dat steeds meer ondernemers met een 20ft container hun ruimtegebrek oplossen. Maak kennis met hoe een container de oplossing kan zijn voor jouw bedrijf. 

Multifunctionele container

20ft container

De 20ft container werd traditioneel gebruikt als zeecontainer. Deze grote gevaren zijn te vinden op schepen. Container worden voor goederenvervoer gebruikt. Van voedsel tot grondstoffen: het wordt allemaal vervoerd met zeecontainers.

Maar tegenwoordig wordt de container voor veel meer dingen gebruikt. Hier enkele problemen die met containers worden opgelost:

 • gebrek aan opslag
 • gebrek aan kantoorruimte
 • gebrek aan woningen
 • gebrek aan werkruimte

Een kantoor in een container? Hoe dan?

20ft container

Het idee van een container ombouwen tot kantoor roept in eerste instantie veel vragen op. Toch is het logischer dan je denkt! Een container is gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen over een terrein. Daarnaast zijn er dankzij nieuwe technieken veel opties bijgekomen met betrekking tot deze stalen bouwwerken.

Zo is het vandaag de dag mogelijk om ramen te plaatsen in een zeecontainer. Dit gebeurt vaak met een rolluik. Een deur inbouwen is ook geen probleem. Sterker nog: het aanleggen van stroomvoorzieningen, verlichting en sanitair is mogelijk! 

Overweeg jij een container in te zetten als kantoorruimte? Denk dan vooraf goed na over de extra ruimte die je nodig hebt. De 20ft container is het meest gebruikte model, maar er is meer. Er zijn ook 10ft en 40ft containers te huur en te koop.

Kies jij voor crypto exchange?

De vraag is als je alles te weten bent gekomen over crypto exchange of dat jij je er ook mee bezig gaat houden. Je zou het kunnen zien als een soort marktplaats en daar kun je dan crypto aanschaffen, maar ook verkopen. Er zijn genoeg verschillen dus het is goed dat je je er in gaat verdiepen en dan weet wat de mogelijkheden zijn. Als je goed kijkt dan zie je dat exchanges enorm van elkaar kunnen verschillen. Je moet dan ook goed voor jezelf bekijken wat er voor jou van belang is. Er zijn diverse factoren waar dan naar gekeken moet worden en dat is onder andere de betrouwbaarheid. Je wil toch ook weten of dat alles veilig is? Het is al jaren mogelijk, maar toch is het nog vrij nieuw en dat is voor veel mensen zo. Daarom raden wij je ook aan om je er goed in te verdiepen en dan zie je wat de vele opties zijn voor jou.

Crypto exchange

Keuzes afwegen met crypto exchange

Je hebt twee opties of je gaat verder met crypto exchange of je gaat er niets mee doen, de keuze is echter aan jouzelf. Vraag ook eens aan anderen of dat zij er ervaring mee hebben of ga online op zoek naar reviews en ervaringen. Mensen delen kennis graag en ook delen zij met jou wat zij hebben meegemaakt en wat zij als voordelen en nadelen ervaren. Een goed moment dus om op zoek te gaan naar jouw keuze opties en dan kan er voor jou ook een hele nieuwe wereld open gaan. Besteed je tijd goed want alle tijd die jij er nu in gaat stoppen zal je ook echt terug verdienen. Mochten er vragen zijn dan horen we dat uiteraard graag en dan zullen wij je verder op weg helpen.

Kies voor echte specialisten

Online marketing Nijmegen heeft de beste internet marketing specialisten in dienst. Hier zijn de beste experts werkzaam die goed kunnen helpen bij het opzetten van reclamecampagnes. Steeds meer bedrijven maken tegenwoordig gebruik van internetmarketing. Het is onbetwist verstandig om nu te investeren hierin. Omdat steeds meer bedrijven actief zijn op internet, steeds meer concurrentie is er ontstaan. Wie als nieuwe speler denkt gemakkelijk te kunnen scoren op internet, komt vaak bedrogen uit. Innovatie is de sleutel tot succes, wie slim handelt vergroot zijn kansen aanzienlijk. Het is belangrijk om de juiste strategie te gebruiken om succes te hebben. Maak gebruik van echte experts op het gebied van internet marketing. Investeren in online marketing is een stuk rendabeler als offline marketing. Tegenwoordig zit iedereen via smartphone of ouderwetse laptop achter internet. Onderschat de online markt niet, deze is het absoluut waard om serieus in te investeren!

online marketing Nijmegen

Betaalbaar voor iedereen

Online marketing Nijmegen kan iedereen goed van dienst zijn bij het opzetten van de meest professionele marketingcampagnes, deze met uiterste zorg voor optimale conversie zijn opgezet. Dit is zowel beschikbaar voor een relatief klein als zeer ruim budget. Online marketing is betaalbaar voor iedereen en biedt passende mogelijkheden. Experts kunnen helpen bij het opzetten van rendabele reclamecampagnes, linkbuilding, letterlijk alles om beter te scoren online. Wie gebruik maakt van de beste deskundigen zal daar zeker vruchten van plukken. Online oogsten door gebruik te maken van slimme online marketing is een wijze investering. Door gebruik te maken van experts worden veelvoorkomende fouten voorkomen. Tegenwoordig is de online marketingwereld zeer groot, dit biedt mogelijkheden voor iedereen. Kies ook voor specialisten die graag helpen om online te scoren met de website of webshop! Laat de kans om online te scoren zeker niet lopen…

online marketing Nijmegen

5 voordelen van een bedrijfsmassage

Het klinkt heel gek een bedrijfsmassage, maar tegenwoordig gebeurt het best vaak dat er een bedrijfsmasseur is. Bedrijfsmassages komen bijvoorbeeld al voor in Leiden en in Bodegraven. De bedrijfsmasseur komt langs en geeft iedereen die hiermee heeft ingestemd een massage. 

Soorten massages

Er zijn verschillende soorten massages, maar op de werkvloer zijn er twee soorten die worden gehandhaafd. Dit zijn de stoelmassage en de bank/tafelmassage. 

 • Voor de stoelmassage wordt meestal vijftien tot twintig minuten gerekend per massage. De werknemer mag gewoon al zijn kleren aan houden, waardoor de massage wat toegankelijker is dan een massage in de salon. De spieren in de rug, nek, schouders en armer worden goed gemasseerd. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en ontspanning. Je krijgt hiervan meer energie en de spanning in jouw spieren zal hierdoor verdwijnen.
 • Voor een bankmassage ook wel een tafelmassage genoemd, wordt er meestal dertig minuten tot één uur gerekend. Hierbij moet de werknemer zijn kleren wel uit doen en krijgt hij olie over zijn lichaam heen gesmeerd. De masseur masseert de werknemer door middel van wrijvingen en drukpunten massage. Bij deze massage kan de werknemer zelf aangeven welke spieren er moeten worden gemasseerd. Deze massage kan op het kantoor plaats vinden, maar ook bij de werknemer thuis.

Voordelen bedrijfsmassage

Als werkgever moeten bedrijfsmassages niet worden gezien als kosten, maar juist als investeringen. Door bedrijfsmassages neemt het ziekte verzuim van de werknemers drastisch af. Mensen die namelijk goed in hun vel zitten, zijn minder vaak ziek en presteren beter dan mensen die niet goed in hun vel zitten. De werknemers zullen hierdoor gezonder, fitter en productiever zijn dan voorheen. Rugklachten nemen drastisch af door de massages. Werknemers die fit zijn, zijn alerter en presteren beter. Daarnaast krijgen werknemers meer energie, een verhoging van de concentratie en een beter geheugen. Waardoor je meer ruimte creëert voor nieuwe ideeën. Naast een lager ziekte verzuim en hogere prestaties van de werknemers, zal de sfeer en betrokkenheid in een bedrijf veel beter zijn. Mensen zullen met meer plezier naar hun werk komen, omdat hun collega’s meer ontspannen zijn, zich meer met elkaar verbonden voelen. Dit zorgt voor tevreden personeel en meer betrokkenheid bij het uitgevoerde werk. Doordat werknemers met plezier naar hun werk gaan, zullen zij dit ook uitstralen naar de buitenwereld. Hierdoor wordt het imago van het bedrijf beter en zullen de werknemers van het bedrijf ook loyaler zijn tegenover het bedrijf. 

Stimulans vanuit de overheid

De overheid vindt het belangrijk dat zijn mensen met plezier naar werk gaan en dat er een fijne sfeer heerst op de werkvloer. Daarom stimuleert de overheid het om bedrijfsmassages te doen. De Arbo-voorzieningen geeft de werkgever een fiscaal voordeel:

 • De gemaakte kosten zijn bedrijfskosten.
 • De btw die in rekening wordt gebracht kan van de omzetbelasting worden afgetrokken.

Wel moet er rekening worden gehouden met een aantal voorwaarden:

 • Er moet een Arbo plan zijn
 • De massages maken deel uit van het Arbo plan
 • De massages vinden plaats tijdens de werktijd
 • Er is geen eigenbijdragen voor de werknemer
Hoger in Google

Hoe kom je hoger in Google?

Het is belangrijk als je een eigen onderneming hebt dat klanten je kunnen vinden in de zoekmachine Google. Maar hoe zorg je dat je hoger in Google komt? Dit is iets waar je niet alles over zal weten en dat hoeft ook niet. Er zijn namelijk specialisten die je daarbij kunnen helpen en dat doen zij maar al te graag. Wij kunnen je op dat gebied advies geven maar ook alles uit handen nemen en kwaliteit realiseren. Het gaat er om dat je weet wat wij voor jou kunnen realiseren en dan zal je al snel je keuze maken. Je weet dan namelijk ook dat je snel meer klanten binnen kunt halen.

Google

Waarom hoger in Google?

Je wil graag meer bezoekers, want dan heb je een grotere kans dat je nieuwe klanten binnen kunt halen. Daarnaast heb je daardoor dan ook meer omzet en zo kun je je onderneming ook laten groeien. Het is dus heel belangrijk dat je een goede website hebt en daar horen ook goede teksten bij. Maar je moet je site ook actueel houden en regelmatig denken aan een update. Het is ook goed dat je de keuze gaat maken en dan weet wat de invloed daarvan is op Google. Op hele korte termijn zal je namelijk merken dat je een goede investering hebt gedaan die je al snel hebt terug verdiend. Wanneer dat er vragen over zijn dan kun je die altijd stellen en dan helpen wij je graag verder.

HV Media