Koffie Den Bosch

De beste koffie in Den Bosch

Wat maakt een echt goede koffie? We zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste koffie in Den Bosch en zijn blij verrast. Koffie is een donkerkleurige, bittere en soms enigszins zure drank. Het wordt gemaakt door de zaden van bessen van de koffieplant te drogen en daarna te roosteren. De geroosterde koffiebonen worden daarna gemalen en gemengd met bijna kokend water. Er zijn veel verschillende manieren om koffie te bereiden en te serveren. Denk bijvoorbeeld aan espresso, cappuccino, latte of americano. Koffie heeft een stimulerend effect op mensen door de stof cafeïne die erin voorkomt. Koffie in Den Bosch heeft een dubbel stimulerende werking want je drinkt het ook nog eens in de leukste stad van Nederland.

Koffie Den Bosch

Koffie op de hoek

De beste koffie die wij geproefd hebben was zonder twijfel hier net om de hoek. Als je op zoek bent naar een lekker sterk bakkie vol complexe smaken en aroma’s, dan ben je daar zonder twijfel aan het goede adres.

Koffie bij de markt

De koffie bij de markt was rijk, romig, maar had nog wel genoeg zuur om de smaak niet te vet te maken. Een notige smaak maakt de hele ervaring af.

Koffie Den Bosch

Koffie in dat leuk straatje

Je kent het wel, dat ene leuke straat in Den Bosch met die koffietent. Voel je je normaal, lekker, een beetje ondeugend, maar niet te gek, probeer dan deze koffietent eens uit. Heerlijke koffie, sfeervol ingerichte zaak die gek genoeg altijd naar koffie ruikt. O, waar zouden we zijn zonder koffie.