Flexibel uw magazijn inrichten

flexibel uw magazijn inrichten

U bent op zoek naar een flexibele manier om uw magazijn in te richten. Daarom zoekt u zo’n metalen stelling met van die uitneembare planken, die u zo breed kunt opbouwen als u maar wilt. Alleen: hoe heet zo’n ding ook alweer? De oplettende lezer heeft het al gezien: u zoekt een legbordstelling. Dat maakt het Googlen een stuk efficiënter, nietwaar? 

Wat wilt u opslaan?

Bij het inrichten van uw magazijn is het uiteraard belangrijk uit te gaan van hetgeen u op wilt slaan. Het gewicht is daarbij belangrijk. Legbordstellingen zijn geschikt om tot 180 kg per niveau te dragen. Voor lichte tot middelzware dozen is dat prima. Ook met het aantal niveaus kunt u variëren. Hoe meer niveaus, hoe kleiner de hoogte per niveau.

Modulaire opbouw

Legbordstellingen zijn over het algemeen modulair. Dat wil zeggen dat ze uit delen kunnen worden opgebouwd, in de configuratie die u wenst. Zo kunt u de stelling volledig aanpassen aan de ruimte die u heeft in uw magazijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en dieptes en u kunt zoveel delen naast elkaar plaatsen als u wilt. 

Laat uw stelling keuren

Veiligheid staat voorop. Ondanks alle veiligheidsvoorschriften in uw magazijn of werkplaats, kan er altijd iets gebeuren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Laat uw legbordstelling jaarlijks keuren door een gecertificeerd keurmeester. Daarmee voldoet u aan de wet en heeft u er alles aan gedaan om ongelukken door technische mankementen te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *