Hippe, eigentijdse kindermerkkleding

Hippe, eigentijdse kinderkleding die ook nog eens van goede kwaliteit is én comfortabel zit hoeft geen grote zoektocht te zijn. Stoere kleren van populaire en bekende merken die van goede kwaliteit zijn zorgen er voor dat je later zelfs nog een broertje, zusje, neefje of nichtje blij kan maken met setjes kleding. Want dat een kleintje snel groeit is een ding wat zeker is. Kindermerkkleding bij hippemensjes voldoet aan al deze voorwaarden en koop je eenvoudig online. Hier vind je kleding waar je kleintje lekker vrij in kan opgroeien.

De leukste babykleding

Het leukste om te kopen is natuurlijk het eerste pakje. Het pakje dat je baby aankrijgt zodra hij geboren is. Deze moet er mooi uit zien, er worden natuurlijk wel foto’s van gemaakt, en het moet ook warm zijn. Ben je op zoek naar leuke babykleding meisje? Ook dan is er genoeg keuze. En dat hoeft echt niet alleen maar roze te zijn. Denk maar eens aan een mooie mintkleur, of een leuke print. Ga je voor setjes, of juist losse kleding die makkelijk te mixen en matchen is? Misschien wil je helemaal niet weten of je een jongen of meisje krijgt. Dan is het leuk om uniseks kleding te kopen. Deze hebben neutrale kleuren en leuke printjes.

Welke maat babykleding heb je nodig?

Als je zwanger bent moet je al kleding voor de baby in huis hebben. Hartstikke leuk om te kopen natuurlijk, maar hoe weet je welke maat je moet kopen? De standaard newborn babymaten beginnen bij maat 50. Ze zijn er kleiner, maat 44, maar dan praat je over premature babykleding, kleding voor baby’s die te vroeg zijn geboren. De maatcijfers zijn gelijk aan de lengte van je baby. Maat 50 past een kindje van 45-50cm. Maat 56 een kindje van 51-56, en zo door. Voor de eerste paar weken heb je dus wat kleertjes in maat 50 nodig. Je baby kan het eerste jaar flink groeien, soms zelfs zo hard dat je binnen 6 weken alweer een maat groter nodig hebt.

Stylish, stoer en comfortabel

Wat vooral belangrijk is bij babykleding is dat het comfortabele kleding is waar je kindje lekker in kan bewegen. Dus geen stroeve spijkerstof, maar een soepele stof die lekker zit. En kleding die tegen een stootje kan. Want welk kind vind het nou niet heerlijk om te rond te kruipen, te klauteren en te klimmen? Als je kiest voor duurzame kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken dat het snel kapot gaat. De eerste stapjes zullen niet zonder vallen en stoten gaan. Het is dan belangrijk om lekker zittende kleding aan te schaffen die tegen een stootje kan. Voor babykleding tot en met maat 86 zit je bij hippemensjes goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *