Hoe te overleven met thuiswerken

Silhouettes of sunrise morning coffee with a note and a pen

Elke baan is anders en het bedrag dat u kunt bereiken, varieert tussen carrière types, werkgevers en intern beleid, maar er zijn enkele belangrijke strategieën om vanuit huis te werken als het gaat om het efficiënt uitvoeren van uw taken (om nog maar te zwijgen van verstandig en gezond blijven terwijl u dit doet!). Dit zijn de beste tips om vanuit huis te werken of ga naar thuiswerkwinkel.nl/ voor handige dingen die u kunnen helpen het thuiswerken aangenamer te maken.

Blijf in contact met uw collega’s

Als u in een team werkt, zorg er dan voor dat u regelmatig incheckt, net als op kantoor. Maak takenlijsten om uzelf georganiseerd en gefocust te houden, en deel de status van uw lijsten met uw leidinggevende zodat zij weten dat u bovenop uw werk zit. Naast e-mail- en berichten programma’s zoals Whatsapp, is het een goed idee om regelmatig inchecken via telefoon of videoconferenties zoals Skype, FaceTime of Zoom in te stellen.

Linkbuilding pakket

Als u kinderen heeft, bereid u dan voor op verstoringen

Het is al moeilijk genoeg om werk gedaan te krijgen als u kinderen thuis hebt, maar nog moeilijker met jongere kinderen zoals baby’s en peuters. Toch is het niet onmogelijk om vooruit te plannen en enige flexibiliteit te hebben. Hier zijn tips van echte ouders die de uitdaging van thuiswerken het hoofd bieden:

  • Zoek hulp, als u kunt. Het is misschien niet de beste keuze voor uw gezin met het advies over sociale afstand, maar als u iemand heeft die kan helpen (bijv. Een familielid dat bij u geïsoleerd kan blijven), kunt u het meeste werk krijgen. gedaan. Als u co-ouder bent, wissel dan af tussen het kijken naar de kinderen en het werken. Als u aan het werk bent, verstop u u in een aparte kamer, zodat u kinderen niet weten dat u er bent.
  • Meng uw uren. Als u baan het toelaat – vooral als bedrijven milder zijn rond COVID-19 – probeer dan te werken als u baby of peuter slaapt, zoals ‘s ochtends vroeg en’ s nachts. Het is niet ideaal, maar u zult productiever zijn als u rustige tijd voor uzelf hebt.
  • Leg de situatie uit. Het is een goed idee om met uw kinderen over coronavirus te praten, vooral ouderen die de impact op uw dagelijkse leven beter kunnen begrijpen.
  • Probeer nieuwe activiteiten. Met leuk speelgoed en spelletjes waar kinderen nog niet eerder mee hebben gespeeld, kunnen ze zich langer vermaken. Tijdrovende producten, zoals knutselen, stickers, puzzels en legos, zullen u zeker wat tijd opleveren.

Bron: https://thuiswerkwinkel.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *