Ik heb magazijn personeel nodig. En nu?

magazijn personeel

Heb jij een bedrijf met een magazijn? Dan is het je vast niet ontgaan dat het tegenwoordig knap lastig is om goed personeel te vinden. Magazijn personeel nodig en geen idee waar te beginnen? Je bent niet de enige.

Het is niet spannend meer

Mensen hebben tegenwoordig een bepaald beeld bij magazijnwerk. Dat beeld klopt niet altijd maar het zorgt er wel voor dat ze niet in een magazijn willen werken. Mensen denken dat het zwaar werk is voor weinig geld en hebben bovendien snel de neiging om te denken dat het zeer herhalend is. Daarom moet je iets doen om je te onderscheiden van de rest wanneer je graag geschikt personeel wil vinden. 

magazijn personeel

Jezelf onderscheiden

Je kunt bijvoorbeeld zorgen dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de rest dankzij het salaris. Magazijnwerk verdient vaak heel slecht en dat houdt mensen tegen. Als jij iets hoger gaat zitten dan de concurrenten dan trek je ook andere mensen aan, die wellicht serieuzer zijn en werk zoeken voor een langere periode. Je kunt jezelf bovendien onderscheiden door meer vakantiedagen aan te bieden. Dat is iets waar veel mensen waarde aan hechten bij het zoeken van een nieuwe werkgever.