Leuk kado: een pen met naam online kopen

Wil je een pen met naam online kopen? Het is nog steeds een mooi kado. Je denkt misschien dat niemand meer schrijft met een pen in deze tijd van telefoon en laptop. Daar vergis je je in, heel veel mensen, zowel jong als oud, schrijven nog dagelijks met een pen. Vaak gebeurt het met goedkope wegwerp balpennen, maar ook wat duurdere rollerballpennen zijn erg populair. Heb je wel eens een handgeschreven brief of kaart gehad? Dat voelt toch anders dan een mailtje of een appje. Er wordt duidelijk aandacht besteed aan de boodschap wanneer iemand de moeite neemt om met een mooie pen een kaartje te schrijven. Het ultieme schrijfinstrument is een vulpen. Ze zijn onverminderd populair, al worden ze minder gebruikt dan vroeger.

Parker pennen

Een Parker pen met naam online bestellen? Ook dat is een populaire mogelijkheid. Vele tevreden klanten gingen je al voor. Parker is een bekend merk. Al sinds George Parker eind negentiende eeuw zijn fabriek in vulpennen stichtte, worden Parker pennen over de hele wereld verkocht. George Parker was ontevreden over de kwaliteit van de pennen destijds en begon dus voor zichzelf. Nu is het één van de bekendste pennen ter wereld met een assortiment waar iedereen iets van zijn of haar gading vindt. Een naam in een pen graveren is al jarenlang een mogelijkheid om een uniek kado voor iemand die je dierbaar is te kopen. Of mensen nu veel of weinig schrijven, een kwalitatief goede pen met je naam erin gegraveerd kado krijgen leidt nog steeds tot blije gezichten.

Cross pennen

Een wat minder bekende naam is Cross pennen. Toch bestaat de Crossfabriek in New York al meer dan 170 jaar. Ook Cross pennen biedt een ruim assortiment aan vulpennen, rollerballs en balpennen. Van uitstekende kwaliteit en in diverse prijsklassen. Het voordeel van Cross is dat ze ook in het goedkopere segment uitstekende pennen leveren. Cross pennen www.pengraveren.nl is een gouden greep wanneer je een mooi kado wilt uitzoeken. Of het nu een vulpen of een wat goedkopere rollerball of balpen is.

Een wereldmerk in pennen

Een Mont Blanc pen? Wanneer je het hebt over Mont Blanc pennen, dan heb je het over een wereldmerk in pennen. Een uitstekende keus. Mont Blanc staat voor degelijkheid, kwaliteit en precisie. De fabriek is opgericht in 1908. De pen moest gemakkelijk en zonder knoeien na te vullen zijn. In die tijd een noviteit. De Duitse oprichters van de fabriek namen de Zwitserse berg Mont Blanc als inspiratiebron. Een betere combinatie voor het maken van een pen vind je niet. Nog altijd vind je op de dop van een Mont Blanc pen een witte ster. Het moet een sneeuwvlok voorstellen en verwijst naar de beroemde berg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *