Mondkapjes online bestellen, snel en makkelijk

Je hebt tegenwoordig in veel situaties een mondkapje nodig. Mondkapjes online bestellen is dan een snelle, makkelijke en goedkope oplossing. Vandaag besteld is morgen in huis. Mondkapjes zijn er in allerlei soorten: wegwerp mondmaskers, wasbare, herbruikbare mondmaskers en medische mondmaskers. Allemaal in heel veel soorten en modellen online te koop. Per stuk of in dozen met tientallen of honderden exemplaren. Het is maar net wat je nodig hebt. Ook voor brildragers, sporters en kinderen zijn speciale mondkapjes verkrijgbaar. Ze hebben allemaal hun specifieke kenmerken. Een hoofdband in plaats van oorelastieken of een extra stevige metalen neusstrip om geen warme lucht naar de bril te laten ontsnappen, of extra comfortabel zodat je je makkelijk kunt blijven bewegen zonder dat je last hebt van je mondkapje.

Mondkapje tegen besmetting

Je hebt een mondkapje tegen besmetting nodig. Zeker in situaties waar je de basisregels tegen corona niet kunt handhaven, zoals de anderhalve meter afstand. Een mondkapje geeft dan extra bescherming. Niet alleen voor jezelf, maar vooral voor de ander. Mondkapjes voorkomen vooral dat jij iemand anders besmet. Dat geldt voor de goedkope wegwerp mondkapjes en de wasbare mondkapjes. Medische mondmaskers geven meer bescherming. Niet alleen voor de ander, maar ook voor jezelf. Wanneer je vaak in contact komt met kwetsbare medeburgers, zoals ouderen, dan is het gebruik van een medisch mondmasker aan te raden. In andere situaties volstaat een niet-medisch mondmasker.

Soorten mondkapjes

Er zijn verschillende soorten mondkapjes. De bekendste variant is het lichtblauwe wegwerpkapje. Makkelijk, hygiënisch en goedkoop. Maar ook belastend voor het milieu. Wanneer je weet dat je vaker een mondkapje nodig hebt, dan kun je het best een aantal herbruikbare mondmaskers aanschaffen. Je kunt ze ook zelf maken. Je kunt op internet gemakkelijk vinden hoe je dat moet doen. Katoenen herbruikbare mondkapjes zijn natuurlijk nog goedkoper, je kunt ze eindeloos gebruiken. Wel moet je ze goed wassen, eigenlijk na elk gebruik, in de wasmachine op minstens 60 graden Celsius. Naast deze twee soorten heb je de medische mondkapjes. Meestal worden ze FFP2 mondkapjes of FFP3 mondkapjes genoemd. Ze zijn ook voor eenmalig gebruik, maar iets duurder dan de lichtblauwe wegwerpkapjes. Ze beschermen ook beter en worden ook in de zorg gebruikt.

Snel een negatieve test nodig Soms heb je snel een negatieve coronatest nodig. Je hebt hem nodig om naar het buitenland te kunnen gaan of om een evenement te bezoeken. Een corona sneltest op locatie bij coronatestnederland is dan de beste, snelste en goedkoopste oplossing. Op diverse plekken in het land kun je terecht. En je hebt de uitslag soms al binnen een kwartier. Wanneer de uitslag negatief is kun je snel weer verder met je leven. Is de testuitslag onverhoopt positief dan moet je een aanvullende PCR-test doen om definitief vast te stellen of je corona hebt opgelopen of niet. In alle gevallen kan een sneltest een einde maken aan de eerste onzekerheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *