Overal de goede sticker voor

sticker

Of je nu een sticker nodig hebt om op een verpakking te doen, of een leuke raamsticker om inkijk tegen te gaan. Stickers kopen doe je bij de Stickerkoning. Voordeel is tevens dat je zelf je eigen ontwerp kunt maken, welke vorm of maat dit ook is. Tot op de millimeter exact geef je aan wat het formaat moet zijn, je bent dus niet gebonden aan vaste vormen of formaten. Stickers met een speciale coating zijn ook mogelijk, zo blijft je sticker in het zonlicht ook lang mooi.

Reclame maken op de vloer

Je herkent het ook wel, loop je ergens dan kijk je vaak naar de grond. Met stickers kopen is het dus ook mogelijk om vloerstickers te laten maken, op deze manier ziet iedereen die in de ruimte loopt jouw reclame. Je kunt wel uitrekenen wat voor effect dit kan hebben, als er veel mensen overheen lopen. Je hebt een zeer groot bereik voor een voordelige uitgave, natuurlijk zijn de stickers anti slip om te voorkomen dat mensen erover uitglijden.

stickers kopen

Stickers zonder lijm 

Wanneer je een tijdelijke sticker nodig hebt, bijvoorbeeld tijdens een actie in de winkel dan zijn statische stickers perfect om te gebruiken. Het grote voordeel van deze stickers is, dat ze niet voorzien zijn van een lijmlaag. Handig om te gebruiken voor een tijdelijke reclameboodschap. Maar ook bij een leuk evenement als een verjaardag of een bruiloft kun je de stickers kopen. Op de website van stickerkoning.nl kun je kijken voor de verschillende soorten stickers, en de mogelijkheden ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *